Ansiktsbehandling NBE 1000

Hälsonyckeln Carina © 2008

Carina Hoffman Stockholm, Järfälla och Borgholm

Ring: 070-777 07 36 carina@halsonyckeln.se

NBE Nannic Beautifying Energy -

Vi är stolta att vara först ut på marknaden i Sverige!

Välkommen till en värld av möjligheter!

Vår nya NBE 1000 är en revolutionerande nyhet som öppnar en helt ny värld av möjligheter. NBE är ett unikt och mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna samt penetrationsförmågan hos de behandlande produkterna. Effekten är enastående förskönande och ett hållbart resultat uppkommer direkt. NBE arbetar på muskulär nivå och är 100 % säkert samt fysiologiskt vänligt och medicinskt utprovat. Med NBE utförs multifunktionella och effektiva behandlingar med ett långvarigt resultat som också kan ge snabbare självläkning.

Effektivt - Smärtfritt - Hållbart

Behandlingsområden Ansikte och hela kroppen:

 

Rynkor

Hudföryngring och lyft

Rosacea och couperoser

Acne och porreducering

Slapp hud

Mörka ringar och påsar under ögonen

 

Fettreducering och celluliter Bröstlyft

Strie o ärr

Ytliga kärl och blåmärken

Djupgående muskelmassage (kan mjuka upp och ge lindring vid värk och aktivera kroppens egen självläkning)

 

Resultat efter två behandlingar:

Resultat efter fyra behandlingar:

Bilderna ovan fr vänster är före och efter 10 behandlingar utförda av Carina Hoffman.

Prislista

NBE 1000

Överläpp/Haka

Kinder

Ansikte

Panna

Hals

Händer

Decolletage

Baksida lår

Stuss

Mage

Hela lår

Bröstlyft

Enbart massage vid stelhet och värk eller före annan behandling

NBE 500 Ovanstående priser med 5% rabatt

"Änglavingar”

1ggr

Ord.pris

895

625

710

800

625

895

710

895

1070

895

895

895

895

660:-/40 min

330:-/20 min

5ggr

10% rabatt

4025

2810

3195

3600

2810

4025

3195

4025

4815

4025

4025

4025

4025

-

10ggr

15% rabatt

7600

5310

6035

6800

5310

7600

6035

7600

9095

7600

7600

7600

7600

-

Prisexempel NBE1000/Ansikte: 1 behandl. 895:-, 5 behandl. 805:-/gång och 10 behandl. 760:-/gång.

 

 

NBE Delux - Tillval för optimalt resultat:

100% naturligt, inga tillsatser, inga konserveringsmedel

1. Peelingmask (djuprengörande och utjämnande) 100:-

2. Algmask, återfuktande och näringsgivande * 150:-

* Magic Delux behandling 1.100:-

"Släpp masken" i en skön och djupavlappnande stund genom att få njuta en GoldenKey behandling under tiden Algmasken verkar.

Rengöring, Peeling, NBE värmande massage/hudföryngring, återfuktande ALGMASK . Under tiden masken sitter på och verkar, erbjuds Du 15min GoldenKey avslappning. Bli överraskad av ett lättare inre och ett ansikte/hals som strålar av vitalitet.

Massage - NBE1000

Upplev framtidens massage!

Med elktromagnetiska djupgående vågor kan Du få en varmare, mjukare och mer elastisk muskel på kortare tid. Perfekt som massage enbart eller i kombination med övriga behandlingar. Du bli lättare avslappnad. Eventuell smärta reduceras, även efter avslutad behandling. 660:-/40 min, 330:-/20 min

Din tid är lika viktig för oss som vår tid är för Dig! Ej avbokad tid inom 24 tim debiteras.

NBE Information

Efter flera års omfattande tester lanserar nu Nannic Sverige AB ett nytt revolutionerande koncept inom skönhetsbehandlingar. Konceptet är unikt och tekniken har utvecklats för medicinska skönhetsbehandlingar, NBE är en världsnyhet som öppnar en helt ny värld av möjligheter. Behandling med NBE kräver inte några kirurgiska ingrepp utan är en mycket skonsam och behaglig utvärtes metod, en ljuvlig energigivande massage som inbringar en vällustkänsla.

Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar

NBE har utvecklats under 15 år inom medicinska behandlingar och påvisat enastående resultat. Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala (genom huden) tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med patienten och att det inte finns risker för kemiska brännskador, muskulär fasciculation, smärta eller inflammation. Metoden är helt utan nålar och mycket behaglig att använda och upplevs, utöver dess fantastiska resultat, som energigivande massage.

NBE med specialutvecklade produkter ger unika effekter

NBE är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Huden fungerar som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. För att en kräm som appliceras på huden skall kunna tränga ner under det övre hudlagret och verka på djupet måste krämen passera Stratum Cornium. Detta är nu möjligt när de specialutvecklade produkterna används tillsammans med NBE och man kan försäkra sig om att de aktiva substanserna verkligen når det undre hudlagret.

Med hjälp av radiofrekventa vågor sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Detta kan inte uppnås enbart med krämer utan endast tillsammans med NBE. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat uppkommer ofta direkt.

Effektiv och säker metod

Behandling med NBE sker med mycket hög säkerhet och riskerna för brännskador eller andra behandlingsskador är obefintliga. Detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.

Behandlingarna

Behandling med NBE utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser, vilket gör huden slätare och spänstigare och mer elastisk. Detta med hjälp av en applikator med ett hygieniskt engångsskydd av plast. Med NBE utförs multifunktionella och effektiva behandlingar med långvarigt resultat som kan ge snabbare självläkning.

Frågor och svar om NBE

1. Vad är NBE för slags behandling?

NBE står för Nannic (leverantörens namn) Beautifying Energy. Med NBE utrustning (maskin och specialutvecklade krämer) utförs skönhetsbehandlingar för både kropp och ansikte med hjälp av Radiofrekvens och värme, det vill säga elektromagnetiskt estetiska behandlingar.Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala (genom huden) tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med kunden och att det inte finns risker för kemiska brännskador, smärta eller inflammation. Behandling med NBE är utan nålar, utan smärta eller biverkningar. Det är tvärt om mycket gynnsamt för kroppens egna biologiska system vilket gör resultaten otroligt hållbara.

2. Hur fungerar behandlingen? Vad är det som händer i kroppen?

De radiofrekventa vågorna passerar igenom vävnaden i behandlingsområdet och en friktion uppstår vilket genererar värme. Kroppen tror att den fått lite feber (lokalt) och startar då i gång immunsystemet och en läkningsprocess. Det sker en ökning av syre och näring till cellerna, rening av vätskan mellan cellerna (detoxifiering), ökad produktion av kollagen och elastin. Dessutom sker en allmän uppbyggnad av vävnaden som gör den friskare och ökar vävnadens funktioner samt förbättrar dess struktur. De specialutvecklade produkterna fungerar tillsammans med NBE som katalysatorer för kroppen. Beroende på vilken behandling som utförs triggar det i gång fettförbränningen, ökar antalet antioxidanter för att skydda kroppen mot åldrande och bygger upp vävnaden runt blodkärlen så att de reduceras. Vid en acnebehandling skickas signaler till kroppen att den ska balansera upp talgproduktionen och rena vävnaden för att reducera acnen.

Sammanfattningsvis:

NBE tillför energi till vävnaden àenergin penetrerar vävnaden upp till 8 cm à detta aktiverar kroppens kylningssystem vilket ökar produktens genomträngningsförmåga som renar vävnaden och ökar metabolismen.

3. fakta bakom maskinen:

NBE har utvecklats från en medicinsk utrustning vilken använder sig av en kraftfull effekt för att hetta upp vävnaden så att cellerna koagulerar. Detta används till exempel vid cancerbehandlingar.

Till NBE har effekten tonats ned avsevärt och anpassats för kosmetiskt bruk och för att endast användas i den ytliga vävnaden (därför behövs inte den starka styrkan). NBE är framtagen för att göra det möjligt för terapeuten att få ett snabbt och synligt resultat på flera olika områden utan att behöva ha en mängd av maskiner på sin klinik, vilket skulle bli både kostsamt och platskrävande.

En skonsam metod som inte bara ger ett bra resultat utan också en mycket avkopplande och njutningsfull stund…

I dag har konsumenter helt andra krav på sina behandlingar än de hade för några år sedan. Från att efterfråga olika behandlingar för att uppleva avkoppling, till att vilja ha perfekt resultat – till vilket pris som helst och (nästan) oberoende av smärtgraden. Dock börjar konsumeter bli allt mer tveksamma till knivar, sprutor, laser och andra riskabla och plågsamma metoder. Nu efterfrågas skonsamma metoder som inte bara ger bra resultat utan också en avkopplande och njutningsfull stund. Med NBE är det äntligen möjligt att få både en underbart skön behandling och ett enastående resultat! En metod som varken gör ont eller kostar en förmögenhet, utan upplevs som en härligt energivande massage och dessutom ger unika resultat.

4. Hur länge har den använts?

NBE har distribuerats av Nannic tillsammans med Cosmetiqann i Sverige sedan hösten 2009. NBE finns också bland annat i övriga Norden, England, Spanien, Turkiet och Barbados. Den medicinska utrustningen har använts i 15 år och har en mycket lång och gedigen forskning bakom sig. Före lansering har NBE noga testats av både Nannic (leverantören i Belgien) och sedan av Cosmetiqann.

5. Är behandlingen säker?

NBE är en 100 % säker behandlingsmetod. Den är till och med mycket gynnsam för kroppens egna biologiska system. Det är inte möjligt att på något sätt överbelasta kroppen med dessa behandlingar, detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.

6. För vem lämpar sig behandlingen?

Behandling med NBE lämpar sig för alla, med undantag för vissa kontraindikationer: graviditet, cancer, epilepsi, pacemaker eller inflammation.

7. Var på kroppen kan man behandla?

Behandlingar med NBE kan genomföras på hela kroppen, från topp till tå.

Kunder:

Birgitta: En varm, skön och avslappnande stund. Kände mig ungdomligare och stramare i huden och som extra bonus fick jag tillbaka känslen i min underläpp som varit förlamad efter en bilolycka. Endast 1 behandling ansikte/hals

Monica: Jag känner mig mer vitaliserad och halsen, runt munnen känns betydligt mer uppstramad. Utöver den lokala behandlingen påverkades hela kroppen och jag kände mig mer kontaktad från topp till tå. Sammanfattningsvis en skön behandling för både inre och yttre skönhet. 2 behandlingar mun/haka/hals

Mona:

Det är en skön,mjuk och avslappnande

behandling i en lugn och harmonisk miljö. Jag kände mig väl omhändertagen av Carina och med vetskapen om att det endast är produkter av högsta kvalitet känns behandlingen verkligen lyxig. Resultatet lät heller inte vänta på sig. Redan efter ett par behandlingar började det röda på kinderna att lägga sig, de djupa fårorna på överläppen blev grundare, rynkor runt ögonen och de djupa vecken i pannan minskade markant. För varje behandling blev resultatet bätte och bättre. Huden känns idag mycket mer elastisk, smidigare och lenare. De röda på kinderna är borta och huden har fått en annan lyster och fräschör. Jag vågar påstå att jag ser flera år yngre ut idag än för ett par månader sedan. Jag vill verkligen rekommendera den här behandlingen och Carina får Dig att njuta av varje minut under behandlingen.

Varmt Välkommen att vårda, stärka och stråla!