Hälsonyckeln-C-liggande-blå-guld

Fotavslappning Delux

 
Är det något som är förebyggande att behandla, så är det våra fötter som ska stå stadigt på jorden. Kom med Dina friska och rena fötter för en härlig stund som inleds med:

  • GoldenKey - Guidad avslappning
  • Mikromassage – zonreflexologi
  • NBE – Värmande massage med elektromagnetiska vågor
  • Fot och underbens massage med olja och avslutande fotkräm
 

Gå här ifrån med lugna o glada fötter!

Pris: 743:-/1 tim
 

Massage - NBE1000

Upplev framtidens massage!
Med elktromagnetiska djupgående vågor kan Du få en varmare, mjukare och mer elastisk muskel på kortare tid. Den varma sköna behandlingen kombineras med avslappningsmassage. Du blir lättare avslappnad. Eventuell smärta kan reduceras, även efter avslutad behandling.

Pris:  660:-/40 min, 330:-/20 min
 

Mikromassage  

Zonreflexologi och healing för snabb smärtlindring och läkning

Mikromassage är otroligt effektiv vid de flesta typer av smärta, såväl akut som kronisk - huvudvärk, ledvärk, muskelvärk eller smärta från ett inre organ. Det är ett fantastiskt redskap vid akuta tillstånd som skador, epilepsianfall eller allergisk chock. Svullnader minskar ofta snabbt och behandlingen har en lugnande verkan.

Man arbetar på reflexologipunkter på fötterna med millimetersmå rörelser. Till skillnad från reflexologi, behandlas bara en enda punkt. Metoden går ut på att skicka en signal till kroppens egen självläkande kraft. Hans Axelson har utvecklat metoden utifrån mer än 55 år av erfarenhet som kroppsbehandlare.
Mikromassagen kombineras med GoldenKey djupavslappning och healing.

Pris:  350:-/30 min

 

Ljus & Färgbehandling

Människor är som alla andra levande väsen oerhört beroende av ljus och färg för att förse kropp och psyke med vital information. En mängd fysiologiska funktioner styrs via ögonens ljusintag och vår visuella hunger efter skönhet är lika uttalad som magens aptit på mat. Men för att verkligen påverka oss på djupet måste ljusfärgerna vara rena och vackert skimrande – som regnbågar eller prismor eller påfågelsfjädrar. Sådana klara kulörer är strikt enfärgade eller monocroma och liknar i sin färgrenhet laserljus.

Näst efter naturligt solljus ger xenonlampor den allra finaste belysningen. De drivs med en slät lågvoltig likström som bäst passar våra biologiska mönster och alstrar inga elektro-allergiska reaktioner. Detta mycket rena och följsamma ljus projiceras via fiberoptik inuti en sidenklädd mask. Som en hypnotisk floating för ögonen där avstånd och perspektiv och skuggor fullständigt försvinner.

Normalt tillbringar man 10 minuter inuti masken för att sedan under några veckor assimilera den koncentrerade ljusinformationen. Det färgstarka skådespelet är väldigt vackert och många känner genast en markant förbättring av kropp och känsloliv. Mänskliga ljusbehov är utomordentligt individuella så varje klient kan välja och styra sina färgbelysningar helt efter egen önskan.

Monocrom ljus stimulerar immunsystemet till ökad aktivitet med efterföljande välgörande utrensningar. Efter någon vecka börjar organismen att rena och avgifta sig – dricka lite extra med vatten under denna tid är positivt. Därefter känner sig många pånyttfödda och renade såväl fysiskt som psykiskt.

Monocrom som ett bad i färg och ljus ger ljuvlig estetisk avslappning för stressade nutidsmänniskor och erbjuder dessutom effektiv optisk uppladdning för hjärnan. Färgbelysningen är främst ett praktiskt och friskvårdande hjälpmedel för att komma i god form men lämpar sig inte vid svåra sjukdomar eller akuta olycksfall eller psykotiska tillstånd.

Många av våra kunder är högst kreativa individer utan några som helst symptom eller åkommor – de söker ljusbehandlingen för att uppgradera sin energi och ligga på topp. Hjärnan är ett synnerligen ljuskänsligt organ och den superrena bestrålningen stimulerar till extraordinära mentala prestationer.

Ljus och färg ingår i ett större hälsoparadigm som under de sista årtiondena starkt expanderat. Tonvikten ligger inte mera på botande av plågsamma krämpor utan snarare på holistisk hälsa och personlig utveckling.
I behandlingen ingår: GoldenKey djupavslappning.

Pris 650:-/1 tim, 350:-/30 min