Hälsonyckeln-C-liggande-blå-guld

Referenser

GoldenKey Utbildning

"Jag kände en brinnande längtan efter att lära mig healing men hade inte hittat en bra utbildning som passade mig. De kurser jag tittat och provat på stämde inte med mitt sätt att vilja utföra en behandling. De andra metoderna blev för tekniska. Carinas utbildning är just på det plan jag vill ha det med inriktning på att stödja min egen unika gåva.

Jag har utvecklat min intuition och fördjupat kontakten med mig själv. Jag har längtat och sett fram till varje utbildningstillfälle. Det är bra att kursen är indelad  i 4 block med tid emellan för att landa och reflektera. Jag har fått nyttiga verktyg att använda för mig själv och för att kunna ge till mina klienter. Carina är en varm, inkännande lärare som ger dig det du bäst behöver i stunden.

Jag har lärt mig att stanna upp och känna efter och lita på min egna känsla i kroppen när jag fattar beslut. Jag uppskattar närvaron i stunden just nu, och njuter mer av livet och känner större tacksamhet. Jag vill varmt rekommendera utbildningen, oavsett om du vill arbeta som terapeut eller bara vill må bättre själv."
 

Lena Hillnertz Olsten, GoldenKey Terapeut

 

"Jag vill ge Dej min utvärdering av GoldenKey-utbildningen som givit mig så mycket. Eftersom jag alltid haft intresse och stor nyfikenhet för hur kropp och själ hör ihop, fick jag möjlighet att få delta i GoldenKey-utbildning.

Kursen omfattade 4 tillfällen med 2 dagars utbildning/tillfälle, där jag i olika steg bl.a fick utveckla min egen intuition, självkännedom, andning/meditation, kroppens energisystem, ge och ta emot behandlingar.
Mellan varje kurstillfälle har det funnits tid för reflektion, återhämtning och möjlighet att arbeta med de verktyg jag fått. Med Carina som ödmjuk vägledare kändes hela kursen som en enda stor portion påfyllnad av insikter, kunskap, energi, glädje och kärlek, vilket har gjort mig glad, tacksam och harmonisk.

I Carinas fina lokal som är både lugn och harmonisk infinner sig en välkommen-känsla så fort jag kommer innanför dörren. I den miljön fick jag utöva välgörande och stärkande övningar, som gjort att jag är mer i kontakt med mig själv och mina känslor. Jag har utvecklat min egen unika gåva att ge healingbehandling.
Jag kan med varm hand rekommendera kursen både för din egen självutveckling och som terapeut.
Stort TACK och KRAM till Dej Carina"
 

Lena Sundqvist, GoldenKey Terapeut

 

"Jag är så nöjd og avbalanserad efter helgen hos dig, det var helt perfekt för mig!
 
Det som jag tycker är så specielt med dig och din gåva är att du ger var å en individ precis vad dom behöver även om behovet som ofta är umedvetet eller uklart.
 
Du får mig till å känna mig så lycklig og värdefull, hela min kropp och själ längtade till din oas helt ifrån den stund vi hadde pratat i telefonen og bokat helgen.
 
Den energien vi hadde rundt oss hela helgen var ubeskrivlig og det är så befriande å kunna känna så starkt nya erfarenheter när man kan vara säker att allt är till mitt bästa.
 
Jag känner mig oppladdat 100%, det du delade med oss var fullkomligt og presis vad jag behövde.
 
Jag önskar å rekommandera Carinas GoldenKey utbildning till alla som önskar å fokusera på egen och/eller andras välbefinnande."
 
Jaana

 

GoldenKey Behandling

"Ett stort tack ska du ha för GoldenKey-behandlingen jag fick i torsdags. Du har verkligen det speciella handlaget och inkännande som behövs i behandlingen. Som vanligt går jag ner i en oerhört djup avslapning. Genom din lätta beröring får du kroppen att slappna av och precis som du sa kan det hända att man även får reaktioner dagarna efteråt, när blockeringar fortsätter att lösa upp. Dagen efter kände jag att jag var väldigt lätt irriterad. Jag fick ett utbrott och sen var det bra. På lördagen fick jag till och från huvudvärk och hade väldigt lätt till gråt. Det släppte också ganska snabbt. Idag tisdag, känner jag mig pigg och glad."
 

Ett STORT TACK! Kram Berit

 

"Hej Carina! TACK för igår!! Mitt besök hos dej betydde väldigt mycket för mig på alla möjliga sätt. Tänkte berätta för dej hur jag känns - UNDERBAR är känslan.

Jag märkte redan igår att någonting hände med ischiasnerven och idag kan jag säga att jag känner ingen som helst smärta och tittar jag mig i spegeln ser jag att min hållning förändrats - magic. En annan sak är att i min högra hand sticker det i fingrarna ömsom mycket, ungefär som att det pulserar med olika styrka och rör sig neråt handleden.

Jag berättade inte för dej igår att jag har opererat min handled och tumme för 2 år sedan för Carpateltunnelsyndrom och senor i handleden som låg ihopklibbade. Tyvärr har vissa problem återkommit och de senaste 2 månaderna har det varit riktigt besvärligt.

Jag som älskar att skriva både med tangenter och för hand, blev lite lessen för att det börjat göra ont och har tänkt att gå till doktorn och få en kortisonspruta för det har hjälpt mig en ggn tidigare. Idag skulle jag greppa en mjölktetra och upptäcker att greppet är fast och gör inte ont. Wow!!

Likaså skulle jag fylla i ett formulär för hand och det bara fungerade utan smärta. Jag är uppfylld av det mesta idag. Vi hörs och ses snart igen. Kram på dej och TACK! "
 

Lena S

 

Din upplevelse/känsla under behandlingen:

Vad hände/kände Du inom Dig efter behandlingen:
Mjukgörande, helande o trygg guidning genom GoldenKeybehandlingen. Får kroppen att lösa upp blockeringar. Får ofta hostningar, gäspar mycket och tårarna rinner. Det pirrar på olika ställen i kroppen. Jag känner när någon blockering släpper – det trycker på i mage och i halsen för att sedan komma ut som hostningar. Blir varm och kall.  Jag får klarare syn efter denna behandling. Låter kroppen göra sitt. Jag får upp inre bilder (skiftnyckel, paraply, bokstäver, duvvingar, indian, delfiner) med mera.  Jag ser dessa bilder som verktyg att jobba med. Som små ledtrådar.

Många gånger har jag känt mig lugn.  Det har hänt att jag  fått gråt-attacker efter någon dag men nu vet jag att det är gamla blockeringar som släpper. Efter ytterligare ett par dagar känner jag mig renare i hela kroppen och mer utvilad. Att  jobba med inre målbilder och att ha en egen kraftplats att gå till i tankarna har hjälpt mig många gånger då stresskänslan gör sig påmind. Väldigt bra verktyg att ha med sig när det blåser på..!

Har effekten av behandlingen påverkat Dig att göra förändringar i Ditt liv:
Den har gjort mig helare och tryggare i mig själv. Jag litar mer på mig själv. Jag vill mera. Orkar mera. Skönt att ha dessa behandlingar att se fram emot. Jag kan lättare hitta lugnet i mig själv, hitta positiva tankar mycket fortare. Har dämpat min ångest.  Jo jag kan nog påstå att ångesten är borta vid det här laget..! Mycket gammalt groll har fått rensats ur. Ersätter det gamla med nya starka och BRA tankar istället. Det är lättare när jag har min kraftplats och målbilder att använda mig av.

Om Du skulle rekommendera behandlingen till någon annan hur skulle Du beskriva det hela då:

Skonsam för hälsan och härlig för själen. Stärkande och mjukgörande för hjärnan. Kort sagt: En riktig dunderkur för hela Dig och Din själ! 

Tina K
 

"Jag har haft förmånen att ta del av Carina H:s värme, omtanke och professionalitet i form av hennes GoldenKey behandlingar. Under mycket skicklig vägledning har jag fått uppleva djup avslappning, kontakt med mina känslor och därmed fått värdefulla insikter! Det är med glädje jag rekommenderar Carinas tjänster, och jag ser själv fram mot framtida behandlingar!"

Niklas

 

NBE Ansiktsbehandling/hudföryngring

"Det är en skön, mjuk och avslappnande behandling i en lugn och harmonisk miljö. Jag kände mig väl omhändertagen av Carina och med vetskapen om att det endast är produkter av högsta kvalitet känns behandlingen verkligen lyxig. Resultatet lät heller inte vänta på sig. Redan efter ett par behandlingar började det röda på kinderna att lägga sig, de djupa fårorna på överläppen blev grundare, rynkor runt ögonen och de djupa vecken i pannan minskade markant. För varje behandling blev resultatet bätte och bättre. Huden känns idag mycket mer elastisk, smidigare och lenare. De röda på kinderna är borta och huden har fått en annan lyster och fräschör. Jag vågar påstå att jag ser flera år yngre ut idag än för ett par månader sedan. Jag vill verkligen rekommendera den här behandlingen och Carina får Dig att njuta av varje minut under behandlingen." 

Mona
 

"Hej Carina!
Tack för i går. Jag kan inte fatta jag känner mig så lugn och avkopplad när jag har varit hos dig. Det är fantastiskt. Jag hoppas att du får möjlighet till att själv bli lika ompysslad." 

Berit
 

"En varm, skön och avslappnande stund. Kände mig ungdomligare och stramare i huden och som extra bonus fick jag tillbaka känseln i min underläpp som varit förlamad efter en bilolycka. Endast 1 behandling ansikte/hals.

Birgitta W
 

"Jag känner mig vitaliserad och halsen, och området runt munnen känns betydligt mer uppstramad. Utöver den lokala behandlingen påverkades hela kroppen och jag kände mig mer i kontakt med  kroppen från topp till tå. Sammanfattningsvis en behandling för både inre och yttre skönhet. Hittills två behandlingar mun/haka/hals."

Monica J
 

"Till Carina
Vi har fått julklapp på Wåga&Wilja Wallman & Wedner AB och som du nog vet var det presentkort hos Hälsonyckeln. Kunde inte vara bättre för mig! Jag vill tacka dig för de fantastiska tillfällen jag fick hos dig under hösten. Det finns ett lugn i mig som jag inte känt tidigare, svårt att förklara. Något som man inte vetat kunde vara annorlunda har jag fått känna på. Jag återkommer för att beställa en ny tid i januari.
Jag önskar dej sköna lediga dagar under helgerna som kommer!"

Carina Johansson